Niet goed geld terug, 14 dagen retourrecht
Altijd inzicht in het weer

Met de HomeWizard* heb je eenvoudig inzicht in het weer. Je meet gemakkelijk onder andere de temperatuur, luchtvochtigheid, windsnelheid, neerslag en gevoelstemperatuur. Ook heb je altijd inzicht in de meest actuele weersvoorspelling rondom jouw woning. 

* Momenteel alleen mogelijk met het HomeWizard basisstation. 

Afbeelding
Afbeelding
Weerstation

Met het weerstation heb je direct een volledig inzicht in het klimaat in en rondom je huis. Bekijk de waarden via het meegeleverde display of koppel het weerstation aan het HomeWizard basisstation.

Op het weerstation kun je tot 10 extra weersensoren aansluiten. Met de weerstations en diverse thermometers heb je altijd inzicht in de actuele temperatuur. Met de regenmeter weet je precies hoeveel regen er is gevallen waardoor je goed kunt zien of de planten extra water nodig hebben. 

Afbeelding
Afbeelding
Thermometer

Gebruik deze draadloze thermo/hygrometer voor een nauwkeurige meting van de temperatuur en luchtvochtigheid. 

Plaats de thermometer bijvoorbeeld in de slaapkamer of babykamer zodat je precies weet wat de temperatuur is. Je kunt de thermometer ook buiten gebruiken voor een compleet beeld van de temperatuur in en rond je huis. 

Waterthermometer

Met deze waterthermometer kun je eenvoudig de temperatuur van water registeren en inzien. Gebruik deze thermometer bijvoorbeeld voor je vijver met vissen, of om te kijken of het bad de juiste temperatuur is. 

Afbeelding