Facebook Pixel
Niet goed geld terug, 14 dagen retourrecht
Altijd de juiste temperatuur in huis

Met onze verwarmingsoplossingen heb je altijd inzicht in en controle over de temperatuur. Waar nodig kun je deze bijsturen, zodat je woning niet onnodig verwarmd wordt. Dit is milieuvriendelijker en zorgt voor een besparing op energiekosten. 

Afbeelding
Afbeelding
Heatlink

Met de HeatLink kun je de verwarming op afstand bedienen met je smartphone! Kom je eens wat eerder thuis? Dan zet je vanuit de HomeWizard app de temperatuur alvast wat hoger. 

De HeatLink biedt de meest veelzijdige en universele oplossing voor het bedienen van de verwarming via iOS, Android of pc.

Afbeelding
Afbeelding
Timers instellen

In de HeatLink pagina in de app kun je met één klik de temperatuur instellen door bijvoorbeeld op afwezig of home te klikken. 

Ook kun je in de app uitgebreide informatie over de ketel zoals de huidige watertemperatuur en druk zien. 

Afbeelding
Eenvoudig installeren

Je plaatst de HeatLink 'tussen' de bestaande thermostaat en ketel, met de bijgeleverde S-poort connectors. Dit is ook zonder installateur door iedereen uit te voeren. Er zit slechts 1 ingang en 1 uitgang op de HeatLink, dus het is altijd duidelijk hoe de draden verbonden moeten worden. 

Vereist een bestaande OpenTherm-compatible thermostaat en ketel.

Weet je niet zeker of je ketel of thermostaat geschikt zijn? Gebruik dan onze HeatLink checker

Draadloze radiatorkraan

Met de draadloze radiatorkraan van HomeWizard / Smartwares kun je eenvoudig de temperatuur per vertrek instellen via de app of met een losse afstandsbediening.

Afbeelding