Facebook Pixel
Let op! Wegens drukte bij PostNL kan de bezorging van je bestelling langer duren dan normaal
Smart Switch

De Smart Switch is een goedkope en laagdrempelige oplossing om lampen en gordijnen te kunnen bedienen. Dit product staat voor eenvoudige installatie en gebruiksgemak via de HomeWizard Lite app.

De Smart Switch is ons instapmodel om te beginnen met Smarthome. De Smart Switch kan alleen zenden en is uit te breiden met verschillende ontvangers. 

Afbeelding
Afbeelding
Je woning automatiseren

Je kunt gemakkelijk jouw schakelaars automatiseren op basis van zonsopgang en zonsondergang. Zo kun je op vooraf ingestelde tijden de verlichting in jouw woning aan en uit schakelen, of de gordijnen bij zonsopgang openen.

Afbeelding
Afbeelding
Spraakbesturing

De Smart Switch is nu ook compatible met Amazon Alexa, waardoor het nog eenvoudiger is om de Smart Switch te bedienen. Hierdoor kun je wanneer je weg gaat eenvoudig aan Alexa vragen of ze de lampen uit kan doen. 

Ook wanneer je met volle handen thuis komt is het niet meer nodig om eerst spullen neer te zetten om het licht aan te kunnen doen, één commando en je lampen gaan aan. Je verlichting aansturen was nog nooit zo makkelijk! 

Personaliseer de app

De iconen in de app kun je eenvoudig zelf personaliseren of vervangen voor foto's. Zo kun je nog gemakkelijker schakelen! 

Je kunt tot 99 schakelaars toevoegen aan de app. Zo kun je veel lampen en apparaten bedienen met de Smart Switch. 

Afbeelding