Facebook Pixel
Let op! Wegens drukte bij PostNL kan de bezorging van je bestelling langer duren dan normaal
Elektrische (rol)gordijnen

Vanuit je bed vast de gordijnen open doen, zodat je rustig wakker kunt worden met een ochtendzonnetje. Dat kan met onze elektrische (rol)gordijnen! Bedien de gordijnen met je smartphone of met een afstandsbediening. Ook kun je de gordijnen automatisch op vaste tijden open en dicht laten gaan. 

De gordijnen worden op maat gemaakt, en kant en klaar afgeleverd binnen één week. Ze zijn eenvoudig zelf te monteren via de meegeleverde instructies. 

Afbeelding
Afbeelding
Elektrische gordijnrails

Je hebt mooie gordijnen gekocht en wilt deze graag automatiseren. Dat kan eenvoudig door een op maat gemaakte elektrische gordijnrails te bestellen. Deze rails beschikt over een hoogwaardige, fluisterstille motor. De motor is onzichtbaar weg te werken achter het gordijn. 

Het is ook mogelijk om de gordijnen met de hand te openen. Open ze een klein stukje en de motor doet de rest. 

Afbeelding
Afbeelding
Rolgordijnen

Elektrische rolgordijnen worden volledig op maat gemaakt! Je hebt een ruime keus uit kleuren, en kunt kiezen tussen verduisterende en lichtdoorlatende gordijnen. Onze gordijnen worden uitsluitend gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. 

De rolgordijnen werken op een accu, waardoor er geen stroompunt in de buurt van het gordijn nodig is. De fluisterstille motor heeft een laag energie verbruik waardoor de accu één maand mee gaat.

Duo rolgordijnen

Ben je op zoek naar rolgordijnen waarmee je de lichtinval kunt regelen? Dan zijn duo rolgordijnen een goede keuze. Hiermee kun je de lichtinval in huis of in kantoor zelf bepalen. 

Deze gordijnen zijn ook zeer geschikt om inkijk in de woning tegen te gaan, zonder veel daglicht te verliezen. 

Afbeelding
Afbeelding
Vrijblijvend stofstalen opvragen

Niets is zo persoonlijk als gordijnen. Wij begrijpen dat het belangrijk is om de stof te zien en te voelen, en ook tegen de muur te kunnen houden in de kamer. Pas dan kun je goed zien of de kleur perfect in je interieur past. 

Daarom sturen wij je graag vrijblijvend stofstalen toe.