Niet goed geld terug, 14 dagen retourrecht

Over HomeWizard

HomeWizard is ontstaan uit de visie dat het centraal aansturen van apparatuur in huis veel beter en gemakkelijker kan. De ervaring met bestaande 'domotica' of 'home-automation' producten was dat deze vaak slecht werken, of heel duur zijn (of in het ergste geval, beiden). Bovendien was er voor veelgebruikte, betaalbare apparatuur weinig compatibiliteit tussen producten van verschillende fabrikanten. De HomeWizard is het antwoord op deze problemen.


Afbeelding

Vanuit een incubatieprogramma bij het European Space Agency (ESA) te Noordwijk, zijn we begonnen met de ontwikkeling van een kastje dat kan communiceren met bestaande draadloze apparatuur op basis van radiografische signalen en tegelijkertijd bestuurd kan worden vanuit een eenvoudige iOS interface. Tijdens de ontwikkeling hebben we ons laten leiden door onze kernwaarden: functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en betaalbaarheid. De HomeWizard voegt nuttige en waardevolle functionaliteit toe aan veelgebruikte producten die mensen al in huis hebben, is geheel te installeren en bedienen met een intuitieve iPhone/iPad en andriod app en levert kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.


Doordat de ontwikkeling van alle hardware en software in-house verloopt, zijn we snel in staat om de HomeWizard vorm te geven naar de wensen van onszelf en van onze gebruikers. We staan dan ook altijd open voor het ontvangen van ervaringen met het gebruik van de HomeWizard, algemene feedback en ideeën voor nieuwe toepassingen.