Smartwares Cameras wordt HomeWizard Cameras

Er is een nieuwe software update voor de HomeWizard Cameras app (versie 2.3.0) beschikbaar. Ook is er een nieuwe firmware update voor alle HomeWizard camera's beschikbaar. Met deze update zijn er verschillende nieuwe functionaliteiten beschikbaar in de HomeWizard Cameras app. In deze email zullen we de belangrijkste nieuwe functionaliteiten uitlichten.

Heb je de HomeWizard Cameras app nog niet? Download de app hier:

Ontvang een notificatie bij beweging

Weet meteen wanneer er iemand op je oprit loopt of wanneer je kind wakker wordt door middel van push notificaties. Met de instelbare detectie zones en sensitiviteit voor beweging detectie heb je volledige controle en inzicht. 

Snel bewegen naar de juiste plek met presets

Voor cameras met pan en tilt mogelijkheid is er nu de optie om presets in te stellen. In de app kun je direct met één tik naar jouw ingestelde positie gaan.Privacy

De HomeWizard Cameras app en de camera software worden door HomeWizard in Noordwijk ontwikkeld. Onze producten zijn ontworpen om beveiliging en gebruiksvriendelijkheid van het hoogste niveau te kunnen leveren.

De nieuwste technieken worden gebruikt om beelden direct versleuteld te versturen naar je smartphone zonder dat hieraan servers te pas komen. Hierdoor wordt het gebruik van HomeWizard Cameras een zorgeloze ervaring.


Welkom, bienvenue, willkommen!

Wij verwelkomen Nederland, België. Duitsland en Frankrijk in de HomeWizard cameras familie. Met deze update zie je nu de app in je eigen taal. Veel plezier, s'amuser ,viel spaß! 


De volgende camera's werken met deze app: 

HomeWizard HD indoor IP camera c723ip

HomeWizard HD indoor pan/tilt IP camera c724ip

HomeWizard outdoor IP camera c923ip

HomeWizard HD outdoor IP Dome camera c924ip