Nieuw! Princess Smart Torenventilator


Gun jezelf een unieke manier van verkoeling in huis met de Princess Smart Torenventilator. Deze ventilator is eenvoudig te besturen via de HomeWizard Climate app of via Amazon Alexa en Google Home. Je kunt eenvoudig tijdschema’s instellen of de windsnelheid aanpassen zonder op te staan.

Kortom de ideale ventilator voor warme zomerse dagen! Deze connected Torenventilator bestel je voor €129,95.

Geniet van de verschillende luchtsterktes voor het gevoel van een frisse strandwandeling of speciaal voor een goede nachtrust.

Ook kun je de ventilator automatisch in- en uitschakelen door schema’s in te stellen in de app of gebruik te maken van de timerfunctie. Ideaal wanneer je de ventilator niet de hele nacht aan wilt laten staan!


HomeWizard Climate app

De HomeWizard Climate app beschikt over diverse handige functies om het maximale uit je ventilator te halen zonder dat je zelfs maar in de buurt hoeft te zijn van je ventilator.

Timerfunctie
De timer is instelbaar van 1 tot 8 uur zodat je de ventilator aan kan zetten en alleen nog maar hoeft te genieten van de verkoelende bries. Via de app kan je deze timer ook bedienen en zelfs tijdschema’s instellen zodat de ventilator automatisch aan- en uitgaat.

Ventilatiestanden
Je kunt kiezen uit drie verschillende ventilatiestanden: normaal, natuurlijk en slaapmodus. Wanneer je de slaapmodus gebruikt zal de windsnelheid langzaam afgebouwd worden. De natuurlijke stand bootst de wind buiten na, dus afwisselend een sterkere en minder sterke wind.
Natuurlijk kun je ook de rotatie en windsnelheid gemakkelijk aanpassen in de app en op de ventilator.

* Wegens groot succes is deze ventilator momenteel uitverkocht in onze webshop.