Het voorjaar is in volle gang, tijd om naar buiten te gaan! Maak gebruik van het mooie weer en maak je tuin zomer klaar. Voorzie je terras van sfeervolle tuinverlichting, of hang een outdoor camera bij de achterdeur. Je kunt natuurlijk ook het weerstation installeren om altijd te kunnen zien of het barbecue weer is. 


Omdat het buitenseizoen is begonnen hebben wij verschillende buitenacties voor je met kortingen tot 30%! 

De Buitenacties zijn geldig tot 21 mei 2018. Op deze actie zijn de algemene voorwaarden van toepassing. 

        


 

Bedien nu eenvoudig je tuinverlichting!

Je tuinverlichting automatisch aan laten gaan wanneer de zon onder gaat, of zelfs spraakgestuurd* bedienen. Het is mogelijk met de Ranex LED grondspotjes en de Smartwares Plug-in buiten schakelaar. Deze spotjes kun je verwerken in je terras, houten vlonder of ergens anders in je tuin. Zo kun je nog langer genieten van de lente avonden in je tuin! Om deze spotjes eenvoudig te kunnen bedienen gebruik je de Smart Switch en een Plug-in schakelaar.

Omdat de lente is begonnen hebben we een aantrekkelijke set aanbieding.

Bestel nu de Ranex LED grondspotjes voor € 59,95 en je ontvangt de Smartwares Plug-in buiten schakelaar ter waarde van € 20,95 gratis!

* In combinatie met een Amazon Echo of Dot, een plug-in schakelaar en de Smart Switch. Deze actie is geldig tot 21 mei 2018. De algemene voorwaarden zijn op deze actie van toepassing.