Niet goed geld terug, 14 dagen retourrecht
Afbeelding
HomeWizard Link app

De Link bied de mogelijkheid om je woning in een handomdraai comfortabeler en veiliger te maken. 

Link geeft je verschillende mogelijkheden zoals het automatiseren van verlichting, noodgeval hulpcontacten, connected rookmelders en het een beveiligingssysteem.

De HomeWizard Link app is beschikbaar voor iOS en Android.

Afbeelding

Huis status

Via de Link app is kun je gebruikmaken van 4 verschillende huis statussen:

 • Iemand Thuis
 • Iedereen afwezig
 • Slaapstand
 • Vakantiestand

Je kunt je huis automatiseren voor elke huisstatus, zo gaat je verlichting bijvoorbeeld automatisch uit wanneer de slaapstand actief is. Ga je elke dag op dezelfde tijd naar bed? Maak dan gebruik van de automatische slaapstand.

Je kan de huis status veranderen op basis van je locatie. De app geeft dan aan de Link door wanneer je thuis bent en wanneer niet. Wanneer iedereen afwezig is wordt de preventieve verlichting en het alarmsysteem geactiveerd.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Toevoegen apparaten in Link

Aan Link kun je veel verschillende apparaten toevoegen zoals bijvoorbeeld: 

Om nieuwe producten aan je Link toe te voegen ga je naar instellingen rechts boven in de app. Vervolgens klik je op apparaat toevoegen. Hierna kun je het apparaat selecteren welke je wilt toevoegen.

Vanaf dit punt kun je de instructies in de app volgen. 

Preventieve verlichting

Als je niet thuis bent, kan je huis er verlaten uitzien voor inbrekers. Met Link maken we het nu nog makkelijker om je verlichting automatisch aan te laten gaan als je niet thuis bent. Door een lamp in te stellen als preventieve verlichting gaat deze bij afwezigheid automatisch aan rond zonsondergang en weer uit rond middernacht.

Zo zet je inbrekers op het verkeerde been en kan jij zorgeloos op pad. 

Afbeelding
Afbeelding
Scenes

Gemakkelijk alle verlichting in 1 ruimte aanpassen? Dat kan door middel van scenes. Zo kun je bijvoorbeeld een scene aanmaken voor lezen, waarbij de verlichting feller wordt. Maar ook voor bijvoorbeeld voor regenachtige dagen. Of je laat de verlichting in de woonkamer met 1 druk op de knop dimmen. Er is veel mogelijk met scenes! 

Om een scene aan te maken ga je naar de kamer waar de scene moet plaats vinden. Vervolgens sleep je hier het scherm naar beneden en klik op je op "maak scène". Nu kun je de gewenste instellingen voor je apparaten instellen. 

Afbeelding
Afbeelding
Alarmering

Link zorgt er voor dat je altijd op de hoogte bent van onverwachte gebeurtenissen in huis. Bij ongewenst bezoek, wateroverlast of rook ontvang je een notificatie op je smartphone. Ook is het mogelijk om Link via sms hulpcontacten een bericht te sturen bij alarm. Zo kunnen bijvoorbeeld ook buren op de hoogte gebracht worden van een calamiteit.

Om gebruik te maken van het beveiligingssyteem zijn deurcontacten en een Connected kleuren LED nodig. Dit systeem kan in huisinstellingen ingesteld worden bij beveiliging. 

Rook- en watermelders

Ontvang direct een bericht op je smartphone wanneer de Connected rookmelder of de Connected watermelder af gaat. Waar je ook bent, je bent tijdig op de hoogte van rookontwikkeling of wateroverlast. 

Door het instellen van noodhulpcontacten zorg je ervoor dat bijvoorbeeld ook je buren geïnformeerd worden, zodat zij eenvoudig een oogje in het zijl houden wanneer je niet thuis bent. 

Afbeelding
Noodhulpcontacten

Hulpcontacten zijn vrienden of familie die je op de hoogte kan stellen als er iets gebeurt thuis. Hulpcontacten krijgen een bericht bij een alarm-, rook- of watermelding. Je kan zelf kiezen of je ze meteen bij een melding wilt informeren, of pas na jouw goedkeuring.

Je kunt maximaal 4 telefoonnummers opgeven als hulpcontact. Als er een melding is zal Link een SMS groepsgesprek starten. 

Zo zijn jouw noodhulpcontacten via SMS altijd op de hoogte van alarmeringen. 

Instellen noodhulpcontacten

Eerst stel je jouw gegevens juist in:

 • Navigeer naar hulpcontacten > mijn contactgegevens.
 • Vul jouw naam in
 • Vul jouw telefoonnummer in
 • Tik op opslaan

Nu kun je contacten gaan toevoegen:

 • Tik op Voeg hulpcontact toe
 • Vul de naam in van jouw hulpcontact
 • Vul een telefoonnummer in van jouw hulpcontact of kies uit je contactenlijst
 • Tik op opslaan
Afbeelding
Spraakbesturing

Wist je dat je de verlichting ook spraakgestuurd aan en uit kunt zetten? Dat is mogelijk met de Amazon Alexa en Google Assistant!

Hierdoor is het nog eenvoudiger om Link te bedienen. Je kunt eenvoudig vragen of de lampen aan of uit kunnen.
Ook wanneer je met volle handen thuis komt is het niet meer nodig om eerst spullen neer te zetten om het licht aan te kunnen doen. Eén commando en je lampen gaan aan!* Je verlichting aansturen was nog nooit zo makkelijk! 

* Gebruik hiervoor Link in combinatie met een Amazon Alexa of Google Assistant.