Let op! Wegens drukte bij PostNL kan de bezorging van je bestelling langer duren dan normaal
Link

De Link biedt de mogelijkheid om je woning in een handomdraai comfortabeler en veiliger te maken. Het product is eenvoudig te installeren.

De Link biedt je verschillende mogelijkheden zoals het automatiseren van verlichting, noodgeval hulpcontacten en alarmverlichting. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Rookmelders per ruimte

Ontvang direct een bericht op je smartphone wanneer de rookmelder af gaat. Waar je ook bent, je bent tijdig op de hoogte van rookontwikkeling. 

Doordat je elke rookmelder aan een ruimte kunt koppelen, weet je direct in welke ruimte het alarm signaal afgaat.

Voeg hulpcontacten toe om automatisch een sms bericht naar buren of familie te laten versturen bij een alarm.

Verlichting automatiseren

Bedien al je verlichting met één app, thuis of op reis. Laat eenvoudig je lampen automatisch aan en uit gaan door dit met de app in te stellen. Dit kan op vaste tijden, of wanneer een magneetcontact registreert dat de deur open of dicht gaat. Je kunt de lichtkleur van witte LED lampen instellen, of zelfs kiezen voor een kleuren lamp. 

Je kunt ook preventief timers instellen, bijvoorbeeld bij zons op- en ondergang waardoor je verlichting automatisch aan en uit gaat. Hierdoor lijkt er altijd iemand thuis te zijn. 

 

Afbeelding
Afbeelding
Deurcontacten en alarmering

Door het plaatsen van deurcontacten ben je altijd op de hoogte wanneer de deur geopend wordt. Wanneer de deur op een ongewone tijd open gaat ben je snel op de hoogte. 

Door een Connected kleuren LED lamp te koppelen aan het deurcontact, kun je alarmverlichting creëren. Wanneer de app op afwezig staat ingesteld zal de verlichting eerst als waarschuwing oranje gaan knipperen. Blijft het alarm actief dan zal de verlichting rood gaan knipperen.