Facebook Pixel
Niet goed geld terug, 14 dagen retourrecht
HomeWizard

HomeWizard is ons meest geavanceerde Smarthome basisstation. Zo is de HomeWizard met veel andere producten en merken compatible zoals Klikaanklikuit, Somfy RTS, Foscam, gordijnen, en dergelijke.

Tevens kun je complexe schakelingen maken en zijn er functies zoals geofence. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Altijd op de hoogte

Met onze deurcontacten, rookmelders, bewegingsmelders en camera's ben je altijd op de hoogte van wat er in en rond je huis gebeurt. Om te zorgen dat je altijd op de hoogte bent kun je ook push notificaties laten versturen wanneer er iets gedectecteerd wordt. 

Controle op je energieverbruik

Wil je meer inzicht in het verbruik van water, gas en elektra? Met de HomeWizard in combinatie met de EnergyLink kan je zowel het elektra- als gasgebruik meten. Daarnaast kan de EnergyLink de opgewekte stroom van zonnepanelen monitoren, precies bijhouden wat een elektrische auto of fiets aan stroom gebruikt en het waterverbruik meten. 

Afbeelding
Afbeelding
De juiste temperatuur in huis

Met onze verwarmingsoplossingen heb je altijd inzicht in en controle over de temperatuur. Waar nodig kun je deze bijsturen, zodat je woning niet onnodig verwarmd wordt. Dit is milieuvriendelijker en zorgt voor een besparing op energiekosten. Je kunt hierbij kiezen uit de HeatLink en de Draadloze radiatorkraan.

Altijd inzicht in het weer

Met de HomeWizard heb je eenvoudig inzicht in het weer. Je meet gemakkelijk onder andere de temperatuur, luchtvochtigheid, windsnelheid, neerslag en gevoelstemperatuur. Ook heb je altijd inzicht in de meest actuele weersvoorspelling rondom jouw woning. 

Afbeelding