Facebook Pixel
Niet goed geld terug, 14 dagen retourrecht
Bekijk de camera's waar je ook bent

Met een IP camera ben je altijd op de hoogte van wat er in en om je huis gebeurt. Bekijk de beelden overal ter wereld direct op je telefoon, ook als je niet thuis bent.

De beelden kun je bekijken met de Smartwares Camera app, en met de HomeWizard app. De camera's zijn ook te gebruiken zonder HomeWizard. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Zien wat er gebeurt

Wanneer je van huis bent ben je niet op de hoogte van de bezoekers aan je voordeur. HomeWizard kan je een push notificatie sturen met daarin een foto met wie er aan de deur staat. Hiervoor koppel je de camera aan de HomeWizard en aan een deurbel. 

Zo weet je altijd wie er voor de deur staat. 

Veilig en eenvoudig in gebruik

De camera's zijn binnen enkele minuten eenvoudig te installeren en zijn eenvoudig in gebruik. IP forwarding is hiermee verleden tijd! 

Om de veiligheid van je kostbare beelden te waarborgen worden de beelden niet verzonden naar je telefoon via een server maar rechtstreeks. Onze servers staan ook in Europa. Je instellingen en wachtwoorden worden altijd lokaal opgeslagen. 

Afbeelding
Afbeelding
Opnemen, bewegingsdetectie en terug kijken

Vanuit de Cameras App kun je meerdere camera's tegelijk bekijken, de pan/tilt/zoom bedienen en meeluisteren met wat er gebeurt. Het is ook mogeljik om video clips op te nemen en deze later terug te kijken in de app. 

De camera's kunnen beelden opslaan op een micro SD kaart. De mogelijkheden hiervoor:

  • Handmatig beelden opslaan terwijl je meekijkt vanuit de Cameras App
  • Constant de afgelopen 24 uur (of andere periode) opnemen
  • Videobeelden opslaan bij bewegingsdetectie (vanuit de camera zelf)