Facebook Pixel
Niet goed geld terug, 14 dagen retourrecht

HomeWizard basisstation compatibiliteit

 • Link Link

Byron draadloze deurbel set

 • Draadloos bereik tot 200 meter
 • 8 verschillende melodiën
 • Volledig aanpasbaar
€ 49,95
Op werkdagen voor 17.00 besteld, morgen in huis!
 • Gratis verzending vanaf 75 euro
 • 14 dagen bedenktijd
 • Twee jaar garantie op alle producten

Artikelomschrijving


Wil je altijd horen of zien wanneer iemand aanbelt? Met de Byron DBY-25931 Draadloze deurbel is dit mogelijk. De deurbel heeft een uniek ontwerp. Regel het volume via de touch schuifregelaar op de deurbel. Deze draagbare set bevat een superdunne beldrukker die op elk deurkozijn past en een draagbare deurbel. De draadloze draagbare deurbel kan overal worden geplaatst en heeft een bereik van 200 meter. Op deze manier mis je nooit een bezoeker.

Draadloos bereik tot 200 meter
De beldrukker werkt op de meegeleverde 3 jaar-batterij en kan eenvoudig aan elke deur worden geïnstalleerd. Op deze manier hoef je je 3 jaar lang geen zorgen te maken over de batterijen. Wanneer de beldrukker wordt ingedrukt, geeft deze een LED-indicatie aan. Op deze manier weet je zeker dat je de knop goed hebt ingedrukt. De deurbel is draagbaar en kan daarom overal in huis worden meegenomen. Werk je vrij vaak op zolder? Neem de deurbel mee. Op deze manier ben je overal beschikbaar.

Volledig aanpasbaar
De deurbel set kan volledig naar eigen wens worden ingesteld. Selecteer de gewenste melodie uit de 8 opties en stel ook het volume in. Het volume van 85 dB kan naar wens worden ingesteld op 11 geluidsniveaus. Gebruik de schuifregelaar voor het volume om de juiste volume in te stellen. Als je kleine kinderen hebt, is deze deurbel ook ideaal. De deurbel heeft een dempfunctie. De bel zal bijvoorbeeld niet klinken als iemand aanbelt, maar de knipperende Multi-LED-indicator gaat uit. De deurbel maakt niemand wakker, maar je weet nog steeds dat er iemand voor de deur staat.

Makkelijke installatie
Gebruik de meegeleverde dubbelzijdige tape om de waterdichte beldrukker te bevestigen. De draadloze deurbel kan overal in huis worden geplaatst. De beldrukker en deurbel installeren is snel en eenvoudig in slechts enkele seconden.

PRO-series
Wil je ook meldingen op je telefoon ontvangen wanneer er iemand voor de deur staat? De Byron DBY-25931 is volledig compatibel met de Smartwares PRO-series. Deze serie is verbonden met de Smartwares Link (apart verkrijgbaar), het hart van jouw smart home. Verbind de deurbel met de link en verbind je smartphone met de link. Op deze manier mis je nooit een bezoeker, waar je ook bent.

Tip!
Deze deurbel is eenvoudig uit te breiden. Wil je ook een beldrukker bij je achterdeur hangen, zodat jouw bezoekers daar ook kunnen aanbellen? Dat is mogelijk. De Byron BDY-beldrukkers kunnen op elke deurbel worden aangesloten. Aan de binnenkant van de beldrukker kunnen verschillende melodieën worden geselecteerd, zodat je weet wanneer iemand bij de voordeur belt of wanneer de bel bij de achterdeur gaat.

Wat zit er in de doos:
Deurbel, beldrukker, 3 jaar batterij, USB-kabel, handleiding

Kenmerken van de Byron DBY-25391 draadloze deurbel:

 • Draadloos bereik tot maximaal 200 meter
 • Zet de deurbel op dempen wanneer je baby slaapt
 • Kies uit 8 melodieën en pas het volume in 11 stappen aan via de touch schuifregelaar voor het volume
 • De draagbare deurbel kan overal worden geplaatst
 • IP44 weerbestendige beldrukekr