Niet goed geld terug, 14 dagen retourrecht
Basisstations

HomeWizard biedt drie verschillende basisstations; Smart Switch, Link en HomeWizard.

Deze basisstations bieden je de mogelijkheid om je woning te automatiseren. Of je nou alleen je verlichting wilt automatiseren of je volledige woning wilt digitaliseren, wij bieden voor iedereen een passende oplossing. 

Afbeelding

Smart Switch

De Smart Switch is een goedkope en laagdrempelige oplossing om lampen en gordijnen te kunnen bedienen. Dit product staat voor eenvoudige installatie en gebruiksgemak via de HomeWizard Lite app. De Smart Switch is ons instapmodel om te beginnen met Smarthome.

De Smart Switch kan alleen zenden en is uit te breiden met verschillende ontvangers.

Afbeelding
Afbeelding
Link

Link bied de mogelijkheid om je woning in een handomdraai comfortabeler en veiliger te maken. Het product is eenvoudig te installeren.

Met Link heb je verschillende mogelijkheden zoals het automatiseren van verlichting, noodgeval hulpcontacten, connected rookmelders en een alarmeringssysteem. Zo krijg je in het geval van een alarm door een rookmelder, watermelder of het alarmeringssysteem een push notificatie op je smartphone. 

HomeWizard

HomeWizard is ons meest uitgebreide Smarthome basisstation. Zo is de HomeWizard met veel andere producten en merken compatible zoals Klikaanklikuit, Somfy RTS, Foscam, gordijnen, en dergelijke.

Tevens kun je complexe schakelingen maken en zijn er functies zoals geofence. 

Afbeelding