Niet goed geld terug, 14 dagen retourrecht
Inzicht in je energie gebruik

Elke dag verbruiken je apparaten onbewust veel energie. Met onze oplossingen heb je meer inzicht en controle over je energieverbruik. De EnergyLink en Energy Socket geven je inzicht in je energieverbruik. Met onze energiezuinige LED lampen zorg je er voor dat je verlichting nooit onnodig aan staat. Ook kun je met de Energy Socket vanaf een afstand lampen of apparaten uitschakelen. 

Afbeelding
Afbeelding
Energy Socket

Met een 'Energy Socket' kan je het energieverbruik van je apparaten in de gaten houden. In de app kan je zien wat het huidige energieverbruik is, en wat het energieverbruik van de afgelopen 24 uur was.

Ook kun je de Energy Socket gebruiken om de aangesloten apparatuur aan en uit te schakelen via de app en via een taak. Hierdoor staat er niet altijd stroom op je tv of laders.

Afbeelding
Afbeelding
Connected LED lampen

Automatiseer je verlichting gemakkelijk zelf met Connected LED lampen. Deze lampen zijn eenvoudig te installeren en direct aan te sluiten.

Bedien de lampen vanaf je Smartphone of stel timers in. Zorg voor de ideale sfeerverlichting door te dimmen of kleuren in te stellen. 

EnergyLink

Wil je meer inzicht in het verbruik van water, gas en elektra? De EnergyLink* kan zowel het elektra- als gasgebruik weergeven op een nieuwe overzichtspagina in de HomeWizard app. Daarnaast kan de EnergyLink de opgewekte stroom van zonnepanelen monitoren, precies bijhouden wat een elektrische auto of fiets aan stroom gebruikt en het waterverbruik meten. 

* De EnergyLink kan alleen in Nederland gebruikt worden

Afbeelding